śniadanie: Podobnie jak w poprzednich dniach poranek należy rozpocząć od wypicia na czczo szklanki wody (około 250ml) z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny, następnie po upływie pół godziny można zjeść z jogurt z łyżką otrębów oraz dwa ugotowane na twardo jajka. Natomiast po upływie 45 minut możesz napić się kawy bądź herbaty ale oczywiście bez cukru.
obiad: ugotowany na parze filet z ryby oraz sałatka bądź gulasz z cukinii.
kolacja: Czwartego dnia na kolację można zjeść surówkę składającą się z: startej marchwi, selera oraz jabłka. Taką sałatkę należy skropić niewielka ilością oliwy z oliwek oraz sokiem z cytryny. Do tego można zjeść dwie kromki ciemnego pieczywa.

Dzień piąty:
śniadanie: Na czczo należy wypić szklankę wody (około 250ml) z sokiem wyciśniętym z połowy cytryny. Odczekaj pół godziny i zjedz chudy twaróg z dodatkiem świeżych owoców oraz połową pokrojonej drobno papryki. Posiłek ten można popić zieloną herbatą oczywiście bez cukru.
obiad: Piątego dnia na obiad można zjeść mały grillowany filet z piersi indyka oraz do tego surówkę z tartej marchwi, selera oraz jabłka, które zostały delikatnie skropione oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.
kolacja: Mix warzyw (np. sałata, rukola, szpinak) oraz kromka chleba z otrębami i 20 gram startego sera.