Jeśli tak, to wypróbuj tego przepisu i dołącz do grona zachwyconych nim osób. Dzięki tej oryginalnej recepturze, często jestem proszona przez znajomych o podanie składników i opowiedzenie o całym procesie przygotowania sałatki z fasolą, serem i grzankami.
Płyn z fasoli i kukurydzy odcedź, Warzywa włóż do miski, zetrzyj jajka, Czosnek posiekaj i dodaj go do miski (ja daję 1 ząbek, ale tutaj trzeba eksperymentować i samemu zdecydować o ilości, która najbardziej odpowiada Waszym kubkom smakowym),
Na grubej tarce zetrzyj ser i również dodaj go do miski, Dodaj przyprawy: pieprz, sól do smaku. Dodaj majonez i dokładnie wymieszaj, 2,3 kromki chleba pokrój w kostkę, podpraż na patelni bez oleju i posyp nimi sałakę. Jeśli wolisz, możesz skorzystać z gotowych kupnych grzanek w kostkach.