Przekąska ta jest szybka w przyrządzenia i posmakuje każdej osobie, która lubi ryby.
Obieramy czosnek i przeciskamy go przez praskę. Zioła dokładnie myjemy i drobniutko siekamy. Mieszamy te składniki w misce i dodajemy majonez.

Jajka gotujemy, czekamy aż lekko ostygną i obieramy je ze skorupki. Następnie ścieramy je na tarce o grubych okach (możemy też rozgnieść jajka widelcem).

Otwieramy puszkę z rybą i odlewamy z niej płyn. Wkładamy odsączoną rybę na talerz i rozgniatamy ją przy użyciu widelca. Żółty ser ścieramy na tarce o drobnych okach.
Na placku rozkładamy także równomiernie rybę. Następnie przykrywamy całość kolejnym plackiem, smarujemy go sosem i kładziemy na niego jajka.

Później zakrywamy to trzecim plackiem tortilli, smarujemy resztą sosu i posypujemy serem.

Tortillę zwijamy w zwarty rulon i chowamy do lodówki na kilka godzin (najlepiej 3-4).
