Domowe pasty kanapkowe – Poranna przyjemność z każdym kęsem. Moja rodzina je uwielbia.

W dzisiejszym artykule chcielibyśmy przedstawić przepisy na domowe pasty kanapkowe, których przygotowanie jest nie dość, że proste to również bardzo szybkie. Gwarantujemy, że zasmakują one każdemu i zaspokoją największe pragnienia.

Domowe pasty są naprawdę bardzo ciekawa i wygodna opcja, gdyż możesz je przechowywać w lodówce przez dość długi czas i mieć zawsze pod ręką, gdy przyjdzie ci na coś ochota.

Pomogą Ci także, gdy wpadną z niezapowiedziana wizyta goście, lub gdy brakuje czasu na przygotowanie śniadania. Atutem jest to, że robiąc taka domową pastę możesz wybrać składniki takie, jakie lubisz osobiście.

PASTA Z GRZYBAMI

SKŁADNIKI:

  • pieprz,
  • sól,
  • pieczarki 100 gram,
  • serek śmietankowy 50 gram.

PRZYGOTOWANIE:

Pieczarki podsmaż na patelni, używając do tego oleju słonecznikowego. Następnie używając blendera zmiel je.

Dodaj śmietankowy serek i mieszaj, dopóki nie powstanie gładka masa. W razie potrzeby możesz dodać pieprz i sól (lub inne przyprawy wedle uznania) czy też koper.

PASTA Z OGÓRKAMI